Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

Enzycal paste za zube

Nježne, a učinkovite

Zaboravite na uobičajene agresivne sastojke u pasti za zube. Naše paste sadrže isključivo sastojke koji su u prirodnoj ravnoteži s vašim tijelom, poput enzima koji podupiru prirodnu zaštitnu funkciju vaše sline.

Nježne zubne paste, zdrava usta.

Prikladne za upotrebu sa soničnim četkicama za zube.

Bez natrij lauril sulfata (NLS), triklosana i mikroplastike.

Proizvedeno u Švicarskoj.

Njeguju i štite
zubnu caklinu

Curaprox paste za zube njeguju i obnavljaju zubnu caklinu. Za razliku od ostalih na tržištu, Enzycal paste sadrže nježne enzime i nisu abrazivne za caklinu. Niskog stupnja abrazivnosti RDA (30 - 60) vašim zubima pružaju nježnost, kvalitetnu njegu i zaštitu.

Zašto enzimi?

Enzimi koji se nalaze u našoj slini djeluju antibakterijski. Enzimi u Enzycal pastama za zube značajno pojačavaju prirodnu snagu naše sline. Pomažu nadomjestiti izgubljene minerale i kalcij u zubnoj caklini te djeluju protiv virusa i gljivica.

Natrijev fluorid za zdrave i jake zube

Natrijev fluorid jača zubnu caklinu i nakon četkanja čini ju otpornijom na kiselinu. Ujedno remineralizira oštećenu caklinu i sprječava razmnožavanje štetnih bakterija. Vrlo je učinkovit i u sprječavanju nastanka karijesa.

Bez NLS-a

U većini pasta za zube nažalost još uvijek susrećemo sastojak natrij lauril sulfat - NLS. On napada stanice oralne sluznice, tkiva koja okružuju zube. U ustima uzrokuje bolne iritacije, oštećenja i često nastanak afti. Zubne paste Enzycal, baš kao i sve ostale Curaprox paste, ne sadrže NLS.

Uživati u okusima

Uobičajene paste za zube sadrže previše mentola. On isušuje usta, smanjuje lučenje sline i tako smanjuje prirodnu zaštitu usta. Često nakon četkanja ne osjećamo okus hrane koju jedemo ili ona postaje neukusna. Naše zubne paste imaju blag okus čime svi ostali okusi ostaju nepromijenjeni, a usta zdrava.

Birajte pažljivo.

Mnoge paste za zube zaista nisu zdrave. Mogu uzrokovati oštećenja, iritacije i pojavu afti u ustima. Istraživanja su pokazala da su zubne paste Enzycal blage, nježne, ali i vrlo učinkovite.

CS 5460

Najučinkovitija četkica
na svijetu?

Više… Kupi

Karijes

Zaštitite svoje zube

Više… Kupi

Osjetljivi zubi

Rješenje za ogoljele zubne vratove

Više… Kupi