Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

Četkica za zube CS 5460

Nježna za zube i desni

S čak 5460 Curen® vlakana udruženih u zajedničkoj borbi protiv zubnih naslaga. Nemilosrdna prema zubnim naslagama, a nježna za zube i desni.

5460 gusto raspoređenih Curen® vlakana za učinkovito čišćenje zuba i ruba desni.

Kompaktna glava četkice. Blago zakrivljena. Učinkovito čišćenje.

Curen® vlakna. Iznimno nježna i tanka – promjera samo 0,1 mm.

Osmerokutni držač. Za učinkovito četkanje pod pravilnim kutom.

5460 dobrih razloga

Na četkicu CS 5460 možete se potpuno osloniti. Ona će temeljito ukloniti zubne naslage, spriječiti moguća oštećenja cakline te pružiti nježnu i učinkovitu zaštitu zuba i desni. Kako? Uz pomoć iznimno tankih i nježnih Curen® vlakana (umjesto uobičajenih najlonskih). I to uz čak njih 5460!

Malena i kompaktna glava četkice

Kompaktna glava doseže sva teško dostupna mjesta - kao što su mjesta iza zadnjih kutnjaka. Savija se i prilagođava. Sve to uz divan osjećaj čistih zuba.

Četkicu držite pod kutom...

…za učinkovito čišćenje. Postavite četkicu pod kut od 45 stupnjeva, tako da polovica vlakana prekriva zube, a druga polovica desni. Četkajte malim, nježnim i kružnim pokretima – s minimalnim pritiskom. Nježno i pažljivo.

Osjetite razliku.

Dentalni stručnjaci preporučuju naše četkice već više od 40 godina. Jednom kad isprobate ove četkice... nećete željeti koristiti druge. Razvijene i proizvedene u Švicarskoj.

Pravi vatromet boja!

Nakon mnogo godina uvijek istih, dosadnih izbora... eksplozija prekrasnih, veselih boja. Ova četkica za zube sada je dostupna u 36 kombinacija boja, kao i u posebnim, limitiranim izdanjima.

Odaberite boju

Nježnost i učinkovita njega

Većina ljudi četka zube koristeći prejak pritisak... i tvrda vlakna. To često uzrokuje oštećenje desni i njihovo povlačenje od zuba. Naša iznimno tanka Curen® vlakna su potpuno drugačija. Nježna su, ali i učinkovito čiste.

Maestro, glazba!

Četkajte zub po zub, malim, nježnim i kružnim pokretima - s minimalnim pritiskom. Velik broj iznimno tankih vlakana, gusto raspoređenih na glavi četkice, učinkovito uklanja zubne naslage bez rizika od ozljeda i oštećenja. Četkicu držite u ruci lagano i nježno... poput violinskog gudala. 

5460 je čaroban broj

5460 vlakana - do deset puta više nego kod uobičajenih četkica - gusto raspoređenih na glavi četkice. Ta izuzetno gusta površina namijenjena je učinkovitom čišćenju i sprječavanju nastanka karijesa te bolesti desni. Četkica CS 5460 uvijek pobjeđuje u borbi protiv zubnih naslaga. 

Zubna caklina tvrđa je od čelika

Međutim potrebna joj je nježnost i njega. Od sada možete biti sigurni da će nježna vlakna ukloniti zubne naslage bez oštećenja zubne cakline… i učinkovito očistiti rub desni bez rizika od ozljeda.

Koji je najbolji način četkanja zuba?

Postoji više različitih tehnika. Uz to, svaka usta, zubi i međuzubni prostor su različiti. Ipak postoji dokazana metoda koja je učinkovita za sve.

Postavite četkicu pod pravilan kut – polovica vlakana prekriva zube, polovica desni.

Četkajte nježno... s minimalnim pritiskom. 

Mali, nježni i kružni pokreti – neka vas četkica vodi.

KAKO PRAVILNO KORISTITI CS 5460 ČETKICU ZA ZUBE

Ogoljeli zubni vratovi i korijeni

Što učiniti?

Više… Kupi

Putni set

Čisti i zdravi zubi - kamo god krenuli

Više… Kupi

Nježno... s minimalnim pritiskom

Četkanje umjesto  ribanja

Više… Kupi