Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 5 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

BOLJE ZDRAVLJE ZA VAS 

O NAMA

Curaprox – marka proizvoda tvrtke Curaden AG – nudi vrhunske švicarske proizvode za oralnu njegu. 

U tvrtki Curaden opsjednuti smo oralnim zdravljem od 1972. godine. Oralno zdravlje je neophodno. Ono je više od bijelih zuba i svježeg daha. Radi se i o zdravim organima. I zdravom tijelu.

Iz tog razloga tvrtka Curaden blisko surađuje sa stomatološkim stručnjacima kako bi razvila izvanredne Curaprox proizvode. Privlačne, učinkovite proizvode koje je zadovoljstvo upotrebljavati.  

Također smo surađivali sa stomatološkim stručnjacima diljem svijeta kako bismo razvili revolucionarne programe obuke za svoje kolege profesionalce. Svake godine obučavamo i certificiramo tisuće instruktora u području oralne higijene širom svijeta. Naši instruktori pomažu u tome da vas motiviraju i pruže potrebne vještine kako biste lako održali usta, zube i desni u besprijekornom stanju... da možete osjetiti razliku.

S Curaprox proizvodima pranje zuba je zabavno. Jednostavno je. Možete vidjeti pozitivne rezultate. A naši lijepi proizvodi motiviraju vas i potiču na temeljito čišćenje. Nikad nećemo stati u nastojanju da proizvedemo najučinkovitije, najatraktivnije proizvode za oralnu zdravstvenu zaštitu na svijetu. Tako svakodnevno stječemo nove obožavatelje Curaprox proizvoda.

Sve narudžbe na ovoj web stranici obrađuje i otprema Curaden Slovenija d. o. o., Maribor, Slovenija, podružnica tvrtke Curaden AG.