Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

O NAMA

ZDRAVLJE POČINJE U USTIMA

Zdravo tijelo treba zdrava usta - to je cilj švicarske tvrtke Curaden iza koje stoji obitelj Breitschmid začetnik brenda Curaprox.

Poduzetnik Ueli Breitschmid vjeruje u bolji svijet: "Možemo ga stvoriti - i imamo sredstva u svojim rukama." Njegova tvrtka za oralnu higijenu Curaden ne prodaje samo proizvode, već želi prenijeti znanja o tome kako održati doživotno zdravlje usne šupljine. Obiteljska tvrtka Curaden temelji se na uvjerenju - zdravlje započinje u ustima jer su ona ulaz u tijelo, a na svakome od nas je da brinemo o sebi.

Prevencija kroz edukaciju

U odnosu na svoju globalnu konkurenciju, tvrtka Curaden ima vlastiti put - ne samo zbog svoje fleksibilnosti već i povijesti koja uključuje sedamdesetogodišnju tradiciju. Iznad svega, Curaden je predan smislenom povezivanju ljudi i prenošenju znanja pridajući važnost prevenciji u zdravstvenom poslovanju. Stomatolozi, specijalisti i drugi dentalni stručnjaci trebali bi imati odgovarajuću edukaciju jer prevencija oralnog zdravlja definira kulturu tvrtke. Ovo je moderno razmišljanje koje tvrtka Curaden već godinama primjenjuje, ali i nastavlja uspješno primjenjivati pod vodstvom Christine Breitschmidt, treće generacije obitelji Breitschmidt.

Funkcionalnost i zadovoljstvo

Danas je Curaden vodeći globalni pružatelj holističkog pristupa oralnom zdravlju u više od 70 zemalja svijeta. "Bolje zdravlje za vas" je filozofija koja se prožima kroz sve aktivnosti tvrtke, naglašavajući važnost oralnog zdravlja i njegove veze s općim zdravljem. Bilo da se radi o međuzubnim četkicama, četkicama za zube s nježnim, gustim i mekanim vlaknima, električnim soničnim četkicama, tekućinama za ispiranje usta, dječjom linijom proizvoda ili nježnim pastama za zube, brend Curaprox i svi njegovi proizvodi te globalne podružnice i pridružene tvrtke pružaju pozitivno iskustvo krajnjem korisniku povezujući dvije važne stvari - zdravlje i zadovoljstvo.

U suradnji sa stručnjacima iz područja istraživanja, obrazovanja i prakse, Curaden razvija najnježnije i najučinkovitije alate za oralnu higijenu. Curaprox je renomirana robna marka za oralnu higijenu tvrtke Curaden AG sa sjedištem u Švicarskoj.

Saznajte više