Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

O NAMA

ZDRAVLJE POČINJE U USTIMA

Zdravo tijelo treba zdrava usta - to je cilj švicarske tvrtke Curaden. U središtu svega su obitelj poduzetnika Breitschmid i brend Curaprox.

Poduzetnik Ueli Breitschmid vjeruje u bolji svijet: "Možemo ga stvoriti - i imamo ga u svojim rukama". Njegova tvrtka za oralnu higijenu, Curaden, prodaje više od samo proizvoda. Prenositi znanje o održavanju zdravih zubi tijekom života je obiteljsko poslovanje: svaka osoba ima u svojim rukama brigu za sebe i svoje zdravlje. To se temelji na uvjerenju da dobro zdravlje počinje u ustima, da su usta vrata prema tijelu.

Organizacija sustava

Tvrtka Curaden ide svojim putem u usporedbi s globalnim konkurentima - ne samo s agilnošću ili svojom poviješću, koja uključuje sedamdeset godina tradicije. Prije svega, Curaden se zalaže za inteligentno povezivanje ljudi i prijenos znanja. Curaden daje važnu ulogu prevenciji u poslovanju zdravstvene zaštite. Zubari, specijalisti, profesionalci za dentalnu njegu i drugi trebaju biti obučeni prema tome. Prevencija oralnog zdravlja određuje tvrtinu kulturu. To je moderno razmišljanje i dosljedno se provodi od strane Curadena - to se ističe pod vodstvom Christine Breitschmid, koja je treća generacija svoje obitelji koja vodi tvrtku naprijed.

Funkcionalnost i radost

Danas je Curaden vodeći globalni pružatelj holističkih koncepata oralnog zdravlja u više od 70 zemalja. "Bolje zdravlje za vas" je filozofija koja se nalazi u srcu svih aktivnosti tvrtke. Naglašava važnost oralnog zdravlja i njegove veze s općim zdravljem. Bez obzira radi li se o interdentalnim četkicama, četkicama za zube s posebno finim i precizno postavljenim vlaknima, elektroničkim soničnim četkama za zube, oralnim ispirkama, kompletićima za bebe ili nježnim pastama za zube: brend Curaprox, njegovi proizvodi, svjetske podružnice i povezane tvrtke pružaju šarenu razigranost i povezuju zdravlje s radošću.

Curaden razvija instrumente za oralnu higijenu koji su što nježniji i učinkovitiji u suradnji s ekspertima iz istraživanja, obrazovanja i prakse. Curaprox je brend za oralno zdravlje tvrtke Curaden AG, sa sjedištem u Švicarskoj.

Saznajte više