Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

DJEČJA PASTA ZA ZUBE

ZABAVA I SVJEŽINA

Napokon zubna pasta zbog koje će djeca s veseljem prati zube. Uz svježe okuse jagode, mente i lubenice četkanje postaje prava zabava, a vi možete biti sigurni da ste učinili sve za njihovo oralno zdravlje.

Niska razina abrazivnosti (RDA 40) štiti zubnu caklinu

Enzimi podupiru prirodnu zaštitnu antibakterijsku funkciju sline

Moguće su tri opcije - 1450 p.p.m. i 950 p.p.m natrij fluorida te bez natrij fluorida

Bez lauril sulfata (NLS-a) i parabena

Nježne i ugodne

Curaprox zubne paste za djecu i odrasle sadrže samo zdrave i učinkovite sastojke koji će vam dati dodatan razlog za osmijeh, bez agresivnih i štetnih kemikalija. Bez NLS-a, bez triklosana, bez izbjeljivača, bez mikro plastike. 

LAKO SE OTVARA

Curaprox dječju pastu za zube s lakoćom može otvoriti i zatvoriti svako dijete. Tuba zubne paste posebno je dizajnirana za dječje ruke zbog čega se pasta lako može istisnuti, a prema preporuci stomatologa, dovoljna količina istisnute paste na četkici ne treba biti veća od zrna riže. .

TIMSKI RAD

Natrijev fluorid štiti zubnu caklinu. Ksilitol (brezin šećer) jača zube, a dvije vrste enzima imaju prirodan antibakterijski učinak. Pobjednička kombinacija.

ZAŠTITA ENZIMA

Curaprox dječja pasta za zube sadrži enzime amiloglukozidaza i glukozidaza koji potiču prirodnu zaštitnu funkciju sline te tako pomažu u borbi protiv štetnih bakterija. Bolja zaštita. Prirodno. Za djevojčice i dječake.

NATRIJ FLUORID – ODRAĐUJE IZVRSTAN POSAO

Natrijev fluorid jača zubnu caklinu i pomaže u borbi protiv karijesa. Curaprox dječje paste za zube dolaze u tri različite opcije – s 950 p.p.m. i 1450 p.p.m. natrij fluorida za stariju djecu te bez natrijevog fluorida.