Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

Black Is white pasta za zube

Nježno izbjeljivanje - prirodno bijeli zubi

Pasta za zube Black Is white nježno uklanja obojenja i mrlje. Bez sredstava za izbjeljivanje. Bez agresivnih, abrazivnih sastojaka. Aktivni ugljik učinkovito apsorbira površinske mrlje od duhana, kave ili crnog vina.

Besprijekorno čisti i bijeli zubi bez agresivnih i štetnih satojaka.

Aktivni ugljik na prirodan način apsorbira zubna obojenja i mrlje.

Filter u pasti smanjuje žuta obojenja na površini zuba. Zubi izgledaju bjelji!

Samo nježni i učinkoviti sastojci koji nisu štetni. Bez natrij lauril sulfata (NLS), triklosana, kemijskih izbjeljivača i mikroplastike.

Kada crno postane bijelo

Pasta za zube s aktivnim ugljikom crna je kao noć. Aktivni ugljik apsorbira žuta površinska obojenja uzrokovana pušenjem. Nježno i učinkovito izbjeljivanje.

Nježno uklonite zubna obojenja

Uz pomoć sredstva za izbjeljivanje? Ne. Agresivnih i abrazivnih sastojaka? Ne. S aktivnim ugljikom? Da, naravno. Aktivni ugljik učinkovito apsorbira i nježno uklanja površinska obojenja na zubima. Hidroksilapatit, rijedak prirodni mineral, nadomješta izgubljene minerale i kalcij u zubnoj caklini i stvara umirujući, zaštitni sloj umjetne cakline.

Poklanjamo vam prirodan osmijeh

Želimo vam pokloniti lijep i zdrav osmijeh bez upotrebe NLS-a, triklosana i ostalih štetnih sastojaka. Želimo vam pružiti zadovoljstvo, savršeno oralno zdravlje te čiste i bijele zube na prirodan način.

Zašto odabrati zubnu pastu Black Is white?

Lijepi i bijeli zubi podižu samopouzdanje. Ipak, uobičajene zubne paste za izbjeljivanje su štetne. Curaprox - stručnjak za oralno zdravlje - dokazuje da možete imati najbolje rješenje. Nježno, prirodno i učinkovito izbjeljivanje s aktivnim ugljikom.

Izbjeljivanje

Bijeli zubi - 
na nježan način

Više… Kupi

Četkica za zube black is white

Najučinkovitija četkica na svijetu?

Kupi

Black Is White Hydrosonic četkica za zube

Profinjena oralna higijena

Više… Kupi