Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

Hydrosonic Black Is white

Black Is white je nova crna

Za one koji prate trendove... oralno zdravlje sa stilom i dozom elegancije. Uvijek s nježnom i učinkovitom snagom čišćenja, kao i kod svih Curaprox proizvoda. Za čiste i bijele zube.

Tri načina čišćenja – od 44 000 do 84 000 iznimno nježnih pokreta četkice u minuti.

Izdržljiva baterija: Više od 60 minuta četkanja sa samo jednim USB punjenjem – i uvijek s istom snagom.

Dva zamjenska nastavka Carbon - vlakna s aktivnim ugljikom za nježno izbjeljivanje.

Temeljito čišćenje: Čak i na teško dostupnim mjestima zahvaljujući nagibu Curacurve® – mali nagib, velika razlika.

Vlakna s aktivnim ugljikom za nježno izbjeljivanje

Curen® vlakna na glavama zamjenskih nastavaka obložena su aktivnim ugljikom. Učinkovito uklanjaju obojenja zuba bez oštećenja cakline. Inovativno, nježno izbjeljivanje sa stilom.

Jedinstven dizajn zamjenskih nastavaka. Učinkovito čišćenje.

Dizajn zamjenskih nastavaka je doista jedinstven. Iznimno tanka i nježna Curen® vlakna – umjesto uobičajenih najlonskih – gusto raspoređena na glavi nastavka četkice za učinkovito čišćenje. Zahvaljujući maloj glavi nastavka sva mjesta u ustima sada su lako dostupna.

Jedan gumb, tri načina čišćenja – i svi nježni

Pritisnite gumb i promijenite način čišćenja: 44 000 pokreta u minuti za nježnu masažu desni. Do 64 000 ili čak 84 000 za punu snagu čišćenja. Bez obzira koji način odabrali, svi su iznimno nježni za zube i desni.

60 minuta izbjeljivanja

Sa samo jednim punjenjem četkice, zube možete četkati 60 minuta ili čak i duže. Snaga čišćenja ostaje ista do posljednje sekunde. Punjenje putem USB kabela. Može li biti jednostavnije?

Mali nagib… nevjerojatna razlika

Curacurve® je nagib na držaču četkice od samo 10 ili 15 stupnjeva. Ali upravo to čini nevjerojatnu razliku. Sada možete jednostavno očistiti teško dostupna mjesta – stražnji dio prednjih sjekutića, oko kutnjaka i pretkutnjaka. To je tako kada proizvode za oralnu higijenu oblikuju dentalni profesionalci.

Praktično pakiranje uvijek je s vama

Putni set. Lagan, kompaktan i praktičan. Na ovaj način uvijek si možete priuštiti oralnu higijenu kakvu i zaslužujete. Od sada možete svoju Black Is white Hydrosonic četkicu uvijek imati sa sobom.

Oralno zdravlje. Uvijek u trendu.

Funkcionalnost je nužna. No oni koji prate trendove uvijek žele više. Uz Black is white Hydrosonic četkicu oralno zdravlje dobiva dašak elegancije. Uvijek s nježnom i učinkovitom snagom čišćenja, kao i kod svih Curaprox proizvoda. Za čiste i zdrave zube.

Izbjeljivanje

Bijeli zubi. Zdravi zubi.

Više… Kupi

Black Is white zubna pasta

Za nježno čišćenje. Zbogom obojenju i mrljama.

Više… Kupi

Black Is white četkica za zube

Nježna. Učinkovita. Jedinstvena.

Kupi