Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

BDC njega umjetnog zubala

Njega umjetnih zubala i ortodontskih aparata

Zahvaljujući BDC-u, vrijeme je da majci prirodi omogućite da se brine za vaša umjetna zubala ili ortodontske aparate – i vaše oralno zdravlje – limunskom kiselinom, morskom soli i uljem eukaliptusa.

Čisti limunskom kiselinom i morskom soli

Izgledaju – i djeluju – kao novi i to godinama

Štiti s pomoću ulja eukaliptusa

Prirodna, dugotrajna njega

Limunska kiselina i morska sol kombiniraju se za lako otapanje ostataka hrane i plaka. Za razliku od drugih, grubljih sredstava za čišćenje, BDC ne oštećuje plastiku. Na taj način vaša umjetna zubala ili ortodontski aparati mogu izgledati – i djelovati – kao novi.

Zapečaćeno poljupcem

Ulje eukaliptusa BDC-u daje svježinu i ukusan osjećaj – a ima i ljekovita, protuupalna svojstva. Štoviše, ona također stvara zaštitni sloj i štiti plastiku – uključujući sve postojeće mikropukotine – bujnim mikrofilmom.

Jednostavni užitci...

S pomoću četkica za zube Curaprox svojim umjetnim zubalima ili ortodontskim aparatima osigurajte njegu – i sjaj – koji zaslužuju. Uklanjanje ostataka hrane i plaka postaje jednostavno zadovoljstvo – i jamčimo vam da se plastika neće ogrebati. Upotrebljavajte BDC četkicu za umjetna zubala ili ortodontske aparate, a CS 5460 za kopče.

Majka priroda najbolje zna.

U tvrtki Curaprox, započinjemo pitanjem „kako priroda može pomoći”? Zato je BDC tako dobar za vaše oralno zdravlje. I zato su vaša umjetna zubala ili ortodontski aparati zahvaljujući BDC-u kao novi, godinama.

BDC: U čemu je razlika?

Razlika je u prirodnim sastojcima. To je moć čišćenja limunskom kiselinom i morskom soli. I svježa zaštita ulja eukaliptusa. Nema mikropukotina... tako da nema mjesta na kojima se patogeni mogu sakriti.

Limunska kiselina

Ona je jedan od najboljih prirodnih lijekova – i ključni sastojak za čišćenje u BDC-u 100 daily i BDC-u 105 weekly. Jednostavno uklanja ostatke hrane, mrlje i naslage bakterija na umjetnim zubalima i ortodontskim aparatima – sprječava čak i stvaranje mikropukotina.

Ulje eukaliptusa

Ulje eukaliptusa vašim umjetnim zubalima ili ortodontskim aparatima pruža maksimalnu svježinu. Protuupalno je. Također štiti plastiku stvarajući mikrofilm.

Morska sol

Nijedan izuzetan, gurmanski obrok ne bi bio potpun bez morske soli. Vjerujemo da isto vrijedi i za izvanredne proizvode za čišćenje umjetnih zubala i proteze. Morska sol stabilizira i pojačava učinak čišćenja limunske kiseline.

Moram li stvarno četkati svoja umjetna zubala ili aparatiće za zube?

Znamo da želite da vam umjetna zubala ili aparatići budu iznimno udobni. Zato znamo da ćete vrlo rado brzo i lako ukloniti sve ostatke i dezinficirati ih s pomoću BDC 100 daily i BDC 105 weekly.

CS 5460

Čišćenje i
stimulacija desni

Više… Kupi

Implantacija

Pravilna oralna njega za moje implantate ili umjetna zubala

Više… Kupi

CS 708

Da biste dosegli teško pristupačna područja

Kupi