Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

Prsten za žvakanje

Zaboravljanje boli...
i učenje kroz igru

Više od prstena za žvakanje. Zvečka za pobuđivanje osjetila... uzbudljive teksture za promicanje senzornih i motoričkih sposobnosti... integrirana četkica za trening. Totalno zabavno.

Uklanja bol zbog izbijanja zubi

Pustolovno igralište za sva osjetila

Priprema vaše dijete za četkanje zuba

Dostupno u tri boje – tirkiznoj, plavoj i ružičastoj

Uzbudljive teksture... i zvečka

Puno je toga za otkrivanje... različite teksture, šarene kuglice unutar zvečke. Stimuliraju se osjetila. Beba se igra i sretna je. Bol se zaboravlja. Odrasli su zadovoljni.

Radost pri pranju zuba?!

Vašem djetetu prsten za žvakanje predstavlja igračku. No dok se igraju, ujedno se i pripremaju za prvo pranje zuba. Integrirana zubna četkica za trening masira njihove desni i navikava ih na četkanje. Vesele li se četkanju zuba? Definitivno.

Prva bol u zubu?

Izbio je prvi zub! No bebu to boli. Prije nego što posegnete za lijekom, dajte joj prsten za žvakanje. Beba će točno znati što će s njim. I bol će nestati.

Mliječni zubi rade mjesta za trajne zube.

Prsten za žvakanje razvila je dr. Nadja-Marina Kellerhoff. Pomaže vašem djetetu da se pripremi za prvo četkanje zuba. To je najbolji način za održavanje zdravlja prvih zuba.

Tri boje…

…nude trostruku zabavu. Svjetloplava, ružičasta i tirkizna boja. Dajte bebi njezinu omiljenu boju u ruke i gledajte je kako instinktivno grize. Zbogom zubobolji. Pripremite se za velike osmijehe.

Kad izbiju mliječni zubi

Sjekutići su prvi. Kutnjaci su zadnji. Počinje u dobi od oko šest mjeseci. Tijekom sljedećih 20 mjeseci mliječni zubi razvijaju se jedan po jedan.

Kad „izbiju” zubi...au!

Prvi zubić je prava proslava za roditelje. Ali ne i za dijete. Neka osjete samo blagu nelagodu. Ostala pate od jake boli. Izbijanje zubi gotovo je tek kad su dijete ima svih 20 mliječnih zuba.

Treba li mom djetetu prsten za žvakanje?

Bebe imaju jednostavno rješenje za ublažavanje zubobolje. Zagrist će najbliži predmet. Zato je najbolje da se radi o prstenu za žvakanje bez otrovnih tvari, koji je potpuno siguran za upotrebu i preporučuju ga pedijatri i stomatolozi. Čini proces izbijanja zubića ugodnijim – i za vaše dijete i za vas.

Kako prepoznati dobar prsten za žvakanje?

Mora olakšati bebama bol. Što je s uzbudljivim površinskim teksturama koje beba može istražiti… kako bi razvila svoje senzoričke i motoričke sposobnosti? Četkica za trening koja će uzbuditi vašu bebu i kod nje potaknuti znatiželju za četkanjem? Poticajna zvečka? Neka je beba odmah zatrese.

Trudni ste?

Kako se brinuti
za sebe

Više…