Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

DJEČJA ČETKICA ZA ZUBE KIDS

Pozdrav osmijehu, 
zbogom karijesu!

Dječja četkica za zube kids - za djecu od 4 do 12 godina - bazirana je na našoj najpopularnoj CS 5460 zubnoj četkici. Savršeno oblikovana za dječja usta, prilagođena dječjoj ruci i vrlo nježna i ugodna za zube i desni.

5500 Curen® vlakana gusto raspoređenih na glavi četkice, za iznimno učinkovito četkanje

Kompaktna, blago zakrivljena glava četkice za najbolje rezultate

Curen® vlakana: ultra mekana. Iznimno nježna - promjer svega 0,09 mm

Osmerokutna drška. Za najlakše četkanje zuba pod pravilnim kutom

POSEBNO DIZAJNIRANA ZA DJEČJU RUKU

osmerokutna drška olakšava djeci držanje četkice i četkanje pod pravilnim kutom. Iznimno malena i blago zakrivljena glava četkice djeci olakšava pravilno četkanje. Pranje zuba postaje zabava.

IZUZETNO NJEŽNA ZA ZUBE I DESNI

Sadrži 5500 ultra mekanih Curen® vlakana debljine 0.09 mm. Vašoj djeci pruža nježno i temeljito čišćenje. Idealna za osjetljive dječje zube i desni - čak i kad počnu nicati trajni zubi.

ODABERITE ONU KOJU ĆE VAŠE DIJETE NAJVIŠE VOLJETI

ENERGIJA

100% DA

Kreativna. Zabavna.

Idemo četkati.

LJUBAV

POKAŽI  
ŠTO OSJEĆAŠ

Za djevojčice 
i dječake.

PRIRODNA

HARMONIJA

Umirujuće četkanje.

BLISTAVO

PLAVO NEBO
RAZMIŠLJANJE

Nema granica. Iskoristi trenutak.

LUKSUZ

PLEMENITA
BOJA

Za vašeg princa
i princezu

NARANČASTA

BUĐENJE
RADOST

Sve počinje
pranjem zuba!

Vjerujte u čaroliju

U Djeda Božićnjaka. Uskršnjeg zeku. Zubić vilu. S vremenom vaša će djeca posumnjati u njihovu čaroliju. Međutim, jedno je sigurno. Savršena četkica za zube za vaše male anđela stvarno postoji. Krenite od samog početka s najboljIm oralnim zdravljem.

OBITELJSKI TRENUCI

Pretvorite zajedničko pranje zuba u svakodnevnu zabavu. Napravite veselu atmosferu i četkanje pretvorite u obiteljski ritual zbog kojeg će vaše dijete steći zdravu oralnu naviku za cijeli život.  

JEDNOSTAVNA MATEMATIKA

Jednadžba koja je vrlo važna za djecu, ali i za odrasle koji još uvijek nisu isprobali Curaprox četkice. Riješite se tvrdih četkica. Nakon toga uzmite izuzetno nježnu i učinkovitu četkicu za zube Curaprox. Rezultat? Čista radost.

BRIŽNO I NJEŽNO

Zubna caklina je tvrđa od čelika. Međutim, tvrde četkice i kiseline koje nastaju u ustima mogu je oštetiti. Naša posebna vlakna učinkovito uklanjaju zubne naslage, nježno masiraju desni i pritom čuvaju zubnu caklinu. 

DODATNA ZAŠTITA

Zahvaljujući zaštitnoj kapici četkica će uvijek biti čista i sigurna - čak i ako je nestašno bačena u školsku torbu. Ona štiti fina i mekana vlakna kako bi se četkica mogla još dugo koristiti.