Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

JEDAN GUMB, TRI STUPNJA ČIŠĆENJA

Black is white Hydrosonic je izbor svakodnevice. Crna Curen® vlakna – obloženi aktivnim ugljenom – uklanjaju mrlje sa zuba. Rezultat su blistav osmijeh i zdravi zubi.

IZBJELJIVANJE ZUBA AKTIVNIM UGLJENOM

Black is white pasta za zube nježno uklanja sva obojenja s površine zuba. Bez kemijskih izbjeljivača. Bez grubih, abrazivnih sastojaka. Čestice aktivnog ugljena imaju snažnu sposobnost upijanja te na sebe vežu i učinkovito uklanjaju mrlje s površine zuba  uzrokovane pušenjem, te hranom i pićem poput kave ili crnog vina.

NAJUČINKOVITIJA ČETKICA ZA ZUBE NA SVIJETU?

Nježna je prema zubima i desnima – zahvaljujući 8760 Curen® vlakana s česticama aktivnog ugljena za izbjeljivanje – ali nemilosrdna prema zubnom plaku.

ŽVAKANJE ZA ORALNO ZDRAVLJE

Guma za žvakanje Black is white sadrži aktivni ugljen koji na prirodan način izbjeljuje zube. Dodatni sastojci podupiru oralnu higijenu i štite od karijesa. Curaprox uvijek nudi najbolje za vaš osmijeh.

CRNI STUDENI, BJELI ZUBI

Ne zaboravimo da je izbjeljivanje Curaprox proizvodima s aktivnim ugljenom nježno, prirodno i učinkovito.

Posebna ponuda: bjelji zubi uz 20% popusta.

Iskoristite promo kod BIW i pokažite blistav osmijeh osmijeh.

Samio u studenom!

Kupon kod vrijedi za sve Black is white proizvode u curaprox.hr webshopu od 30. listopada do 23. studenog (ili do isteka zaliha). Na blagajni unesite promo kod BIW i popust će se automatski primijeniti na vašu košaricu. Promocija se ne može koristiti s drugim promocijama ili kodovima.