Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

Četkica za zube CS single

Manje je više

Naslage na zubima i uz rub desni. Mrlje na zubnoj caklini i obojenja. Četkica CS „single” sve će očistiti, pa i teško dostupna mjesta. To je kao da imate osobnog dentalnog asistenta u kupaonici.

Jedan snop. Vrlo precizna njega.

Iznimno tanka Curen® vlakna duljine 6 mm.

Zubna pasta nije potrebna. Idealno rješenje kada ste na putu.

Čisti teško dostupna mjesta... čak i ispod žica i oko bravica fiksnog ortodontskog aparata.

Mi ❤️ CS „single”

Ljubitelji ove četkice uživaju u preciznim, nježnim pokretima duž ruba desni kako bi očistili čak i kritična mjesta koja se čine nedostupna. Primjerice između zuba i fiksnog ortodontskog aparata, oko bravica ili ispod ortodontskog aparata. 

Zašto CS „single”?

Zbog toga što sav naporan posao čišćenja obavlja samo jedan snop vlakana. Zbog toga jer je idealna za čišćenje svakog zuba pojedinačno, kao i ruba desni. Jer je ona perfekcionist i pruža savršeno, temeljito čišćenje. Vrijeme je da provedete kvalitetnije vrijeme sa samim sobom.

Mala četkica... velika razlika

Nije nužno da je veće ujedno i bolje. Mala glava četkice. Ogromna snaga čišćenja.

Stari način. Nova tehnologija.

U prošlosti, mnogo prije nego što je izumljena moderna četkica za zube, ljudi su također prali zube. Žvakali su grančice ili korijenje dok se krajevi ne bi raširili te bi ih tada upotrebljavali kao četkice. Dizajn CS „single” četkice nadahnut je upravo tom tradicijom.

Nježno i pažljivo - to je pravi način

Vlakna CS „single” četkice tvrđa su od onih kod ostalih naših četkica. Vanjska vlakna snopa nježno postavite na sam rub ulaska pod desni. Dok pažljivo čistite i prelazite s zuba na zub, vlakna četkice se šire te čiste i ispod ruba desni.

Uvijek uz vas 

Pasta za zube nije vam potrebna. Upravo zbog toga s CS „single” možete čistiti zube gdje god i kad god poželite... dok gledate film, čitate knjigu, čekate autobus, putujete vlakom na posao…

CS „single” i uživancija.

U početku će vam biti potrebno malo vježbe kako biste naučili precizno i nježno pomicati četkicu uz rub desni. Jednom kada usavršite pokrete, to postaje vaš najbolji način čišćenja zuba. Ako vam četkanje predstavlja posebno zadovoljstvo, četkati zube možete i dok pregledavate Facebook ili gledate film.

Očistite na pravi način

Pomičite CS „single” četkicu preciznim i nježnim pokretima prateći liniju ruba zuba i desni - s minimalnim pritiskom. CURAPROX je četkicu CS „single” dizajnirao za posebnu tehniku četkanja pod nazivom „solo tehnika”.

Držite četkicu okomito i prislonite na jednu stranu površine zuba.

Nježno pomičite vlakna tako da neznatno dodiruju rub desni.

Sada pomičite četkicu CS „single” preciznim, nježnim pokretima gore - dolje uz rub desni – s jedne strane zuba na drugu.

KAKO KORISTITI CS 1006 SINGLE ČETKICU

Hydrosonic Pro

Sonična četkica s nastavkom
s jednim snopom vlakana.

Više… Kupi

Vaše desni

Pokažite im da vam je stalo

Više… Kupi

Međuzubne četkice

Učinkovito čišćenje prostora između zuba

Više… Kupi