Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

Newsletter

Što sadrži Curaprox newsletter?

Pretplatite se na Curaprox newsletter kako biste dobivali najnovije novosti na temu oralne higijene. Curaprox pruža informacije o oralnoj higijeni i novim proizvodima u svom asortimanu. Za one koji vole promotivne aktivnosti, redovito ih obavještavamo o našim najboljim ponudama i popustima.

link

Koje su prednosti?

Prijavom na newsletter bit ćete u toku s najnovijim Curaprox aktivnostima, popustima i posebnim ponudama. Kada se prijavite, dobit ćete pristup ekskluzivnim promo kodovima koji su dostupni samo našim newsletter pretplatnicima. Odmah se pretplatite na newsletter.

link

Koliko često ću dobivati newsletter?

Zaprimat ćete informacije i primamljive ponude nekoliko puta mjesečno. Također, obavještavat ćemo vas pravodobno o ekskluzivnim posebnim ponudama i popustima. Odmah se pretplatite na newsletter.

link

Kako se prijaviti?

Da biste uživali u prednostima Curaprox newslettera, sve što trebate je upisati svoju e-mail adresu na našoj stranici za registraciju. Nakon toga zaprimit ćete e-mail potvrdu s poveznicom na registraciju. Ako već imate korisnički račun, možete promijeniti svoje postavke newslettera u odgovarajućem odjeljku izbornika pod ‘Moj račun’. Odmah se pretplatite na newsletter.

link

Kako se odjaviti?

Ako želite otkazati pretplatu na newsletter i odjaviti se s liste primatelja, to možete učiniti putem poveznice na dnu svakog newslettera. Ako imate korisnički račun, možete maknuti kvačicu u potvrdnom okviru za prijavu na newsletter u odjeljku "Osobne informacije" u "Moj račun".

Ako naiđete na bilo kakve poteškoće pri odjavi pretplate, kontaktirajte nas putem kontaktnog obrasca. Odgovorit ćemo na vaš upit u najkraćem mogućem roku.

link