Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

Jamstva i povrati

Koja jamstva nudimo i što znače?

Svi naši proizvodi razvijeni su da udovoljavaju najvišim standardima kvalitete i kao rezultat imaju dugi vijek trajanja. Međutim, za naše sonične četkice za zube dajemo jamstvo u trajanju dvije godine. Također, nudimo i mogućnost besplatnog produljenja jamstva za dodatnih godinu dana. Jamstvo na soničnu četkicu možete jednostavno produžiti u nekoliko koraka putem svog korisničkog računa u odjeljku pod nazivom "Registrirani proizvodi".

link

Kako produljiti jamstvo za Hydrosonic četkicu za zube?

Iskoristite našu jedinstvenu korisničku uslugu i produljite jamstvo na bilo koji model naših soničnih četkica za zube. Jednostavno potražite u svom korisničkom računu odjeljak Registrirani proizvodi i registrirajte novu soničnu četkicu. Na taj način produljit ćete jamstvo s dvije na tri godine. 

Ako još nemate korisnički račun, sada je vrijeme da ga otvorite! Za početak, u izborniku na vrhu web stranice www.curaprox.hr kliknite na Prijava

link

Proizvod je neispravan - što učiniti?

Molimo da nas o neispravnom proizvodu obavijestite u najkraćem roku putem kontaktnog obrasca ili na broj telefona +385(0)1 631 07 55. Provjerit ćemo možemo li ga zamijeniti i informirati vas što je potrebno dalje učiniti.

link

Kako vratiti ili zamijeniti proizvod?

Proizvode možete vratiti Curaprox-u u roku od 30 dana, neotvorene i u originalnom pakiranju. Ako su proizvodi i pakiranja neoštećeni, vratit ćemo vam iznos prodajne cijene putem korištenog načina plaćanja. Potrebno je 3-10 radnih dana za postupak povrata sredstava nakon što smo proizvode zaprimili na našu adresu.

Pišite nam putem kontaktnog obrasca ili nazovite na broj telefona +385(0)1 631 07 55. Provjerit ćemo možemo li ga zamijeniti i informirati vas što je potrebno dalje učiniti.

link

Koji je rok povrata isporučenog proizvoda?

Proizvode možete vratiti u roku 30 dana od dana kada su vam isti isporučeni. Ako je već prošlo 30 dana, kontaktirajte našu korisničku službu putem kontaktnog obrasca i razmotrit ćemo vaš slučaj. 

link

Mogu li vratiti bilo koji proizvod?

Općenito prihvaćamo povrat svih proizvoda koji se nalaze još uvijek u originalnoj ambalaži. Nažalost, iz higijenskih razloga nismo u mogućnosti prihvatiti povrate proizvoda koji su već otvoreni. U to se ubrajaju četkice za zube, paste za zube, međuzubne četkice, dude varalice, itd. 

Pišite nam putem kontaktnog obrasca ili nas nazovite na broj telefona +385(0)1 631 07 55. Potom ćemo provjeriti mogu li se proizvodi vratiti i obavijestiti vas o sljedećim potrebnim koracima.

link

Jamstvo povrata novca za Curaprox sonične četkice za zube

Ako niste zadovoljni našom Hydrosonic četkicom za zube, možete ju vratiti u roku 30 dana od kupnje, a mi ćemo vam vratiti novac.

Pišite nam putem kontaktnog obrasca ili nas nazovite na broj telefona +385(0)1 631 07 55. Obavijestit ćemo vas o potrebnom daljnjem postupanju.

link

Kako vratiti neispravnu Hydrosonic četkicu za zube? 

Obratite se našoj korisničkoj službi putem kontaktnog obrasca ili na broj telefona +385(0)1 631 07 55 radnim danom od 8 do 16 sati.

Ako ne uspijete riješiti kvar uz pomoć naše korisničke službe, poslat ćemo na vašu adresu dostavnu službu s kojom surađujemo da napravi besplatan prikup reklamirane Hydrosonic četkice za zube. Hydrosonic možete vratiti po dostavnoj službi uz opis kvara.

link