Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Odaberi svoju dražavu Hrvatska Hrvatska
Besplatna dostava iznad 30 €!
Rok isporuke do 3 radnih dana
Sigurno plaćanje sa 3D Secure

Načini dostave i plaćanja

Koliko iznosi dostava na Curaprox e-trgovni?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 30 €. Za narudžbe manje od 30 €, dostava se naplaćuje 4,9 € (s PDV-om).

link

Koji su načini plaćanja?

Možete odabrati sljedeće načine plaćanja:

  • Mastercard
  • Visa
link

Kada će moja narudžba biti otpremljena?

Vaša narudžba možda je već otpremljena. U bilo kojem trenutku možete provjeriti status narudžbe u svom korisničkom računu u odjeljku „Narudžbe“.

Narudžbe se otpremaju radnim danom u roku 24 sata i pod uvjetom:

  • da je izvršeno plaćanje narudžbe
  • da se svi naručeni proizvodi nalaze na zalihi u našem skladištu

Molimo uvažite mogućnost produženog vremenskog roka obrade narudžbe preko vikenda, neradnih dana ili blagdana.

Molimo za razumijevanje ukoliko nismo u mogućnosti odmah otpremiti naručene proizvode. Mnogo je različitih faza uključenih u otpremu vaše narudžbe, što nažalost može uključivati i mogućnost kašnjenja isporuke.

U trenutku kada je vaša narudžba pripremljena i spremna za isporuku poslat ćemo obavijest na e-mail adresu koju ste naveli. Od kurirske službe zaprimit ćete dodatnu e-mail obavijest gdje će biti dostupno više informacija o isporuci i mogućnosti promjene mjesta isporuke.

Možete nas kontaktirati putem kontakt obrasca ili pozivom na broj telefona +385(0)1 631 07 55 svakim radnim danom 8 – 16 sati, kako biste provjerili status svoje narudžbe.

link

Show more

Narudžbe

Kome se mogu obratiti za pitanja u vezi narudžbe?

Našu korisničku službu možete kontaktirati putem kontaktnog obrasca ili broja telefona +385(0)1 631 07 55, radnim danom od 8 do 16 sati.

link

Hoću li dobiti potvrdu da je moja narudžba zaprimljena?

Da, u kratkom vremenu nakon što zaključite svoju narudžbu zaprimit ćete automatsku potvrdu na e-mail adresu.

link

Mogu li otkazati svoju narudžbu?

Putem kontaktnog obrasca možete otkazati ili zatražiti promjene postojećih narudžbi. Rado ćemo udovoljiti vašem zahtjevu ako će to biti izvedivo s tehničke strane i ako narudžba još uvijek nije otpremljena.

link

Show more

Jamstva i povrati

Koja jamstva nudimo i što znače?

Svi naši proizvodi razvijeni su da udovoljavaju najvišim standardima kvalitete i kao rezultat imaju dugi vijek trajanja. Međutim, za naše sonične četkice za zube dajemo jamstvo u trajanju dvije godine. Također, nudimo i mogućnost besplatnog produljenja jamstva za dodatnih godinu dana. Jamstvo na soničnu četkicu možete jednostavno produžiti u nekoliko koraka putem svog korisničkog računa u odjeljku pod nazivom "Registrirani proizvodi".

link

Kako produljiti jamstvo za Hydrosonic četkicu za zube?

Iskoristite našu jedinstvenu korisničku uslugu i produljite jamstvo na bilo koji model naših soničnih četkica za zube. Jednostavno potražite u svom korisničkom računu odjeljak Registrirani proizvodi i registrirajte novu soničnu četkicu. Na taj način produljit ćete jamstvo s dvije na tri godine. 

Ako još nemate korisnički račun, sada je vrijeme da ga otvorite! Za početak, u izborniku na vrhu web stranice www.curaprox.hr kliknite na Prijava

link

Proizvod je neispravan - što učiniti?

Molimo da nas o neispravnom proizvodu obavijestite u najkraćem roku putem kontaktnog obrasca ili na broj telefona +385(0)1 631 07 55. Provjerit ćemo možemo li ga zamijeniti i informirati vas što je potrebno dalje učiniti.

link

Show more

Prigovori

Kada mogu zatražiti pravo na jamstvo?

Zahtjevi prava na jamstvo mogu se podnijeti u skladu sa zakonskim propisima.

U slučaju Curaprox Hydrosonic četkica za zube, imate pravo na otklanjanje svih kvarova koji se pojave tijekom zakonskog jamstvenog razdoblja od dvije godine nakon isporuke.

Jamstvo ne pokriva štetu i kvarove koji se pojave kao posljedica nepravilne uporabe, rukovanja ili skladištenja, nepravilnog održavanja ili nepažnje, prekomjerne upotrebe ili neprimjerenog popravljanja od strane neovlaštenog servisa

link

Kako ostvariti pravo na jamstvo?

Kontaktirajte nas putem kontaktnog obrasca ili broja telefona +385(0)1 631 07 55.

link

Isporučena mi je pogrešna narudžba. Što učiniti?

Kontaktirajte nas putem kontaktnog obrasca ili broja telefona +385(0)1 631 07 55.

link

Show more

Korisnički račun

Prednosti kreiranja korisničkog računa.

Vaši kontakt podaci pohranjuju se i automatski popunjavaju za sve buduće narudžbe. Povijest vaših narudžbi omogućuje vam pregled svih prethodnih narudžbi, njihovo ponovno naručivanje i praćenje statusa vaših narudžbi.

Korisnički račun također vam omogućuje da registrirate svoju Hydrosonic četkicu za zube i tako produljite svoje jamstvo s dvije na tri godine.

link

Zaboravio/la sam lozinku.

Klikom ovdje možete zatražiti novu lozinku. Na vaš zahtjev možemo i ručno resetirati vašu lozinku. Molimo kontaktirajte nas putem kontaktnog obrasca ili na broj telefona +385(0)1 631 07 55 radnim danom od 8 do 16 sati.

link

Kako izbrisati svoj korisnički račun?

Ako želite na vaš zahtjev možemo obrisati vaš korisnički račun. Molimo kontaktirajte nas putem kontaktnog obrasca ili nazovite na broj telefona +385(0)1 631 07 55 radnim danom od 8 do 16 sati.

Ako ste zaključili narudžbu, zakonski smo dužni čuvati vaše podatke šest godina nakon kupnje.

link

Show more

Newsletter

Što sadrži Curaprox newsletter?

Pretplatite se na Curaprox newsletter kako biste dobivali najnovije novosti na temu oralne higijene. Curaprox pruža informacije o oralnoj higijeni i novim proizvodima u svom asortimanu. Za one koji vole promotivne aktivnosti, redovito ih obavještavamo o našim najboljim ponudama i popustima.

link

Koje su prednosti?

Prijavom na newsletter bit ćete u toku s najnovijim Curaprox aktivnostima, popustima i posebnim ponudama. Kada se prijavite, dobit ćete pristup ekskluzivnim promo kodovima koji su dostupni samo našim newsletter pretplatnicima. Odmah se pretplatite na newsletter.

link

Koliko često ću dobivati newsletter?

Zaprimat ćete informacije i primamljive ponude nekoliko puta mjesečno. Također, obavještavat ćemo vas pravodobno o ekskluzivnim posebnim ponudama i popustima. Odmah se pretplatite na newsletter.

link

Show more